skip to Main Content

Certificering

Betrouwbaarheid op nummer één

NEN 4400-1

DetaGroep is NEN 4400-1 gecertificeerd. Dit betekent dat wij voldoen aan de verplichtingen uit arbeid. Deze verplichtingen bestaan uit de aangifte en afdracht van loonbelasting, omzetbelasting en sociale verzekeringspremies. Andere verplichtingen zijn het administreren van identiteitsdocumenten, het uitvoeren van identiteitscontrole en controle op het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland. DetaGroep is opgenomen in het Register Normering Arbeid, dat alléén ondernemingen vermeldt die voldoen aan dé norm voor betrouwbaarheid.

NBBU lid

DetaGroep is lid van de NBBU. De NBBU is een brancheorganisatie van intermediairs op de arbeidsmarkt. Dit betekent dat DetaGroep voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie. Ook houdt dit in dat DetaGroep de NBBU-CAO naleeft.

Door het NBBU certificaat kunt u zien dat DetaGroep op een professionele manier te werk gaat, zich aan de strengste regels houdt en ervoor zorgt dat u op de beste manier wordt geholpen.

×Close search
Zoeken